HELGENS PLANER

Lördag

Jobba 10.00-16.00 därefter är jag och
T bjudna på middag i Eslöv.


Söndag
Jobba 10.00-17.00 därefter
ska vi ha gäster här hemma.


FREDAG

Morgon

Gick upp tidigt idag för att hinna med allt jag planerat, tyvärr ville inte min pojkvän detsamma. Så jag fick helt enkelt äta frukost i min ensamhet med endast radion som sällskap (jätte skoj). Efter ett tag dök han upp i köket, klädd i kalsonger och en enorm morgonfrilla. Han tog en skål med coco-pops, en riskaka och sängde sig på soffan och tittade på tv medan jag tog på mig kläder & sminkade mig. Tror ni att han hade vågat göra sådär om mina föräldrar varit hemma? DET TROR INTE JAG I ALLA FALL. Därefter körde vi snabbt till min skola och lämnade respektive hämtade böcker inför kommande prov och inlämningar.

   

Eftermiddag

Körde ner i stan i hopp om att hitta en klänning till mig, lyckades absolut inte. Istället lyckades jag planera och betala Tobias studentpresent och jag måste erkänna att jag är extremt nöjd med den. Efter en snabb sväng i Landskrona stad, körde vi till Center Syd i hopp om att hitta en klänning och där LYCKADES jag. En jätte fin-cool-söt-färgglad klänning på MQ och en matchande väska på HM. Därefter körde vi hem till pappa Leif och fikade, tog förväl (han åker på semester i natt) och snackade skit.



Kväll
Har varit på möte i Höganäs, känns skönt nu efteråt! När vi kom hem till Landskrona igen, gick jag och T ner på Tycho och njöt av en alldeles perfekt middag (tychobiff), röd vin och varandras sällskap på en fullsmockad uteservering i solen. Helt perfekt! På vägen hem gick vi inom ICA och köpte glass, choklad och popcorn, så nu är vi riktigt laddade inför en mysmysmys kväll. 


JAG ÄLSKAR REA

Som ni kanske läst tidigare har jag och T varit i Malmö & Lund hela dagen. Robin följde också med, men han var otroligt sur och trött, så han hade lika bra kunnat stanna hemma! Trots att jag inte hittade den klänningen från TOPSHOP som jag ville ha, så lyckades jag hitta en del annat och jag är otroligt nöjd med mina inköp.
Tack pojkar för en trevlig dag!



GOD MORGON ALLA LÄSARE

Klockan är 10.00 och jag har precis vaknat upp från min skönhets-sömn. För en gång skull har jag sovit lite längre än jag brukar, är ordentligt utvilad och har överskottsenergi som ett duracell batteri. Stackars Tobias Karlsson, min älskade pojkvän som får stå ut med mig och mina kan-inte-sova-på-morgonen-problem.

     Nu har jag bloggat färdigt och ska därför väcka honom och därefter ska vi äta mys frukost, göra oss färdiga och sedan bär det av till Lund & Malmö. Det står SHOPPING på menyn och jag älskar det.

image673

BILDER FRÅN TC´S FEST

   
   
  
  
   
   
  
 
   
  
  
 


 


PICKNICK I JÄRAVALLEN

 
 
 

JAG ÄR SÅ LYCKLIG

Tobias överraskar mig hela tiden, idag ringde han och berättade att han kommer till mig redan ikväll, han hade tagit ledigt från sin skolan imorgon (vilket aldrig har hänt tidigare) och var tydligen ledig på fredag, detta kom som en chock men gud vad mysigt och jag är överlycklig. När T kom innanför dörren promenerade vi ner i stan och köpte en väska till mig (lönen har kommit).


Nu sitter vi hemma hos mig igen och det är verkligen full rulle eller kaos i köket, mamma bakar och lagar mat samtidigt. T skrattar och mamma svär och pratar med sig själv!?

Ikväll ska jag och älskling på picnic i Järavallen, jag har laddat upp ordentligt med godsaker men han vet inte riktigt om det än, jag ska lägga fram det på ett romantiskt sätt, visa mina valp-ögon och tjata! Sedan kan han förhoppningsvis inte tacka nej. Nu är det dags för mat - Kycklingwook med nudlar! Så fantastiskt gott och det passar perfekt en dag som denna!

   
Emmie: Mamma, du vet att dessa bilderna åker ut på bloggen sen?
Mamma: Ja, men glöm inte skriva att det är din mamma som bakar.
Emmie: Nej, jag lovar.


MYSKVÄLL I HELSINGBORG

Hann inte blogga igår så därför snurrar jag tillbaka klockan några timmar. Igår kom Kjoisen till mig, vi hade planerat sedan ganska långt tillbaka att det skulle vara "vår kväll" idag. Vid 18.00 åkte vi till Helsingborg, gick runder på stan innan alla affärer stängde (jag lyckades hitta ett par plastskor på Trampolin, 99 kr). Därefter gick vi ner till Hamnkrogen och åt mat, drack vin och njöt av varandras hemligheter, skitsnack och sällskap.

     Efter att vi spenderat halva kvällen på Hamnkrogen gick vi bort till Filmstaden för att avsluta kvällen med nötter från TastyHouse, vindruvor från ICA och en bra film. Vi besämde oss för att se Dumpad, vilket vi båda ångrade djupt. FY FAN (ursäkta) men den filmen var något av det mest patetiska mina ögon har skådat, helt sjukt? Plus att vi satt förbannat obekvämt. Så för att jag inte skulle få ett hysteriskt anfall, smet jag & Kjoi ut från salongen efter en timme och åkte hem till mig istället. Haha! Sammanfattning, kvällen var mer än perfekt, förutom bion som faktiskt förstörde vår mysiga stämning! 
Fler Kjoi-mys-kvällar tack

    
  
  

STRESSIGT

Har precis kommit hem från frissan, blev tyvärr inte lika nöjd som jag brukar men kan trösta mig med att det hinner växa till sig innan Tobias student. Dagen började tidigt idag, satt länge och åt frukost bestående av havregrynsgröt med varma bär och en kopp te (ja, jag vet att jag alltid äter det till frukost). Därefter bakade jag scones till mamma, mest för att hon är så söt på morgonen och för att jag hade tid över!? Cyklade sedan ner till Fysiken och tränade en timme (första vistelsen på gymmet sedan vi flyttade till huset, applåder). Tråkigt nog gick mitt årskort ut idag! När jag sedan kom hem och hade duschat åt jag lunch - omelett med bacon och sallad, hur gott som helst och min nya favorit! Cyklade sedan snabbt till skolan för att lämna in ett arbete, därefter träffade jag Robin och Markus en snabbis. Nu ska jag trycka i mig ett äpple, sedan vila ögonen fem minuter innan Kjoi kommer. Uppdaterar säkert ikväll igen, puss.


VARFÖR?

VARFÖR KAN JAG INTE LÄGGA UPP BILDER PÅ MIN BLOGG LÄNGRE?
Någon annan som har samma problem, eller är det bara min dator som är mer störd än vanligt?


TOMT

Har knappt sovit något i natt, oroat mig över saker jag egentligen inte borde, plus att jag har lyckats bli ännu mer förkyld sedan igår. Det passar verkligen utmärkt med tanke på mina stora planer (träningsmässigt) denna veckan. Måndag morgon började tidigt eftersom jag inte kunde sova och att jag skulle till körskolan redan 09.10, regnet och påverkade mitt körande idag,  så med andra ord gick det inte bra. Om vi då ska sammanfatta min underbara morgon - förkyld, REGN, förbannad/besviken, svullen?, dålig körlektion och inga halstabletter. En perfekt början på en ny vecka! Nu ska jag krypa ner i soffan och gömma mig under min mysiga filt, titta på en film och tycka riktigt synd om mig själv, knarka nässpray och dricka te. Förhoppingsvis somnar jag också. Vi hörs antagligen senare, eftersom jag inte ska till skolan, eller träna. Puss


VECKA 22

[] Fortsättning med . . . .

[] Körskolan
[] Skolan
[] Till frisören

[] LÖN

[] Träna handboll
[] BESÖKA GYMMET

[] Engelska gram.prov

[] Engelska roman-skrivning

[] Danska prov

[] Shoppa
[] Möte


FAN

Du har lyckats igen.
Är jag förvånad? NEJ


VILKEN DAG?

Först vill jag börja med att tacka TC för en jätte trevlig och lyckad fest. God mat, bra musik och väldigt mycket nytt men också "gammalt" folk. Så tack än en gång och jag hoppas att du hade lika trevligt som mig och många andra! Bilder kommer inom kort.

Eftersom jag (dum som jag är) lyckades säga ja när min chef frågade om jag kunde jobba på morsdag, var jag illa tvungen att åka hem otroligt tidigt idag. Men som tur var hade jag sällskap, Robin som luktade systembolagret och svett, men hellre det än att åka ensam. Tåget gick från Höör 08.00 och när vi anlände till Lund för att byta tåg hann vi springa inom Seven-Eleven och äta frukost. Där satt vi ensamma vid ett ensamt bord, bakfulla och skrattade åt varandra. När vi sedan anlände till Landskrona station hämtade pappa Leif oss och körde mig till jobb. (Stör mig fortfarande på att jag tacka ja att jobba dagen efter en 20-års fest, idiot?)Vad han sen gjorde med Robin eller vart han lämnade honom har jag ingen aning om?


Klockan 17.30 stod taxi-pappa utanför och hämtade mig efter en väldigt intensiv och händelserik dag på Gläntan. Måste bara nämna att jobba med mat, bakverk och servering när man är bakfull och vill kräka är ingen hit. Dessutom tappade jag en skål med grädde, som dessutom var ny vispad, framför mina chefer! Hur som helst, på vägen hem frågade pappsen om jag ville följa med på bio - men med tanke på min tidiga morgon, min bakfylla och min händelserika dag på jobbet tackade jag nej och gjorde honom ledsen.


Nu sitter jag nyduschad i soffan, efter en kvällspromenad i solen med nyladdad mp3, med datorn i knäet och tittar på Parlamentet. Mitt sällskap denna kväll är grönsaker med dip, en kall ramlösa och två panodil. Tyvärr ser det inte bättre ut, men gott ska det bli. Hoppas ni alla haft en trevlig helg och njutit av det fina vädret?  Puss


image607 image608image609

FEST

image606


IKVÄLL BLIR DET FULLT ÖS I MAGLASÄTE
TC FYLLER 20 ÅR


VISST ÄR DEM SÖTA?

   

God morgon mina vänner! Har legat vaken i sängen sedan 07.30 och tycker faktiskt synd om mig själv som aldrig, aldrig kan somna om. Medan Tobias och Robin legat med sina långa ben kors och tvärs över hela sängen, snarkat och pratat i sömnen har jag legat med halva kroppen utanför, ägt en liten del av täcket och tittat upp i taket. Har precis tittat klart på filmen vi såg igår, då jag lyckades somna efter 12 minuter, bra jobbat ems! Nu ska jag göra mitt absolut bästa för att få liv i grabbarna, min mage skriker efter havregrynsgröt, bär och en stor-jävla-kopp-te. Önska mig lycka till, för det här kommer bli en tuff match. Puss


VILL HA

image598image599image600

GOD KVÄLL

Igår när Tobias äntligen kommit hem till mig skulle vi bara "vila ögonen" och mysa en stund, men vi båda lyckades somna och vaknade en timme därpå och eftersom vi båda var väldigt hungriga och hade ingen ork i kroppen bestämde vi oss för att hoppa över vår joggingrunda i Järavallen. Istället agerade vi kockar och lagade mat tillsammans, baconlindad kycklingfilé med nypotatis och massa tillbehör. MUMS!

     Efter maten tog vi en dusch, därefter satte vi oss i trädgården och njöt av solens sista minuter, sedan kom Robin och Fredrik och gjorde oss sällskap. Vi mumsade på kladdkaka, drack kaffe/te, spelade kort och tittade på tv (Sanningens ögonblick som Fredrik absolut inte fick missa) därefter bestämde vi oss för att ta en kvällspromenad, det slutade med att vi gick till en Turkaffär och köpte chips och läsk. Sedan gick vi hem till mig och placerade våra kroppar vid köksbordet och spelade kort, igen!

     Nu är klockan snart 23.30, jag och min älskling har precis myst ner oss under täcket. Datorn passar inte riktigt in i vår myskväll, därför avslutar jag mitt inlägg med att kvällen var mycket trevlig och jag fortfarande är överlycklig att Tobias kom hem till mig idag och fick mig på andra tankar. Sov gott mina vänner!


VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

image596
Känner mig ledsen idag och behöver min pojkvän bredvid mig. Ringde snällt och frågade om han kunde komma hem till mig idag och till min stora glädje var han ledig imorgon (fredag) och hade ingen träning idag (torsdag), så nu är han på väg hit. TACK ÄLSKLING

SUNNY DAY

Ingen skola idag, hemarbete för min del! Alltid skönt. Efter frukosten ringde jag och väckte Robin, tvingade honom att följa med ner i stan och hjälpa mig att hitta studentpresent till Tobias. Nu vet jag vad jag ska köpa till honom och Robin var faktiskt till stor hjälp. Tack kompis!

Nu ska jag göra mig en stor, stor fruktsallad, bestående av alla frukter jag hittar och sedan ska jag dekorera med naturell yoghurt och nötter, därefter ska jag sätta mig i solen, njuta och plugga. Men först ska jag byta om till bikini. Vi hörs senare!

image597
Titta noga på bilen, ser ni att Tobias står och kissar bakom Robin?

MYSKVÄLL I HELSINBORG

   
   
 
Kvällen har varit kanon! Jag och mamma har glidit runt på stan och se-men-inte-köpa-shoppat, gått en lång runda längs med havet, ätit baguetter och druckit te från Espresso House och ätit glass till efterrätt. Därefter hämtade vi Roger och sedan körde jag hem! Endast två motorstopp.
Nu ska jag duscha och därefter blir det Grey´s Anatomy.
Puss

TISDAG KVÄLL

Har precis kommit hem från en liten kvällspromenad, där jag svängde inom ICA på vägen hem och köpte vindruvor, solrosfrö och en tidning. Innan det var jag ute och körde med pappsen, körde en snabbis inom pensionärerna (farmor&farfar) och hälsade på. Jag trodde verkligen att farmor skulle på en hjärtattack när jag körde iväg från deras gata? Jag förstår inte varför folk inte litar på mig när jag sitter bakom ratten? Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Vecko Revyn, en stor kopp te, mina vindruvor och försöka välja mellan Desperate Housewives och White Chicks? Typiskt att de båda visas ikväll och givetvis samma tid.


FÖRDELAR OCH NACKDELAR

Som ni kanske läst tidigare har jag äntligen tagit tag i mitt liv och besökt körskolan en gång och börjat övningsköra hemma med mina föräldrar. Efter många "nära döden upplevelser", mycket skratt, skrik och motorstopp går det faktiskt bra! Har till och med varit ute på motorvägen och dominerat. Men att köra med båda föräldrarna, som säger olika saker i olika bilar har sina för och nackdelar!

Det bästa med att köra med pappa

- Att han har automatare

- ATT DÄR INTE FINNS NÅGON KOPPLING I BILEN

- Att inte behöva vara rädd för att få motorstopp och bli förbannad

- Att slippa mammas gnäll och skrik när jag får motorstopp


Det bästa med att köra med mamma

- Att slippa se pappa sitta livrädd sidan om
 - Att slippa se på när pappa håller ett stadigt grepp om handbromsen

- Att slippa när pappa blir nervös och svettas

- Att få växla (det är jag grym på)

- Att bilen är mindre än pappas

image583 image583


ROGER ANKA

Roger: Jag har alltid tyckt att jag har varit lik en filmstjärna och nu vet jag vem det är.

Emmie: Jaha och vem är du lik då?
Roger: Kalle Anka


image582

MÅNADENS ASTRO

Lejonets tecken domineras av känslor i maj, även om de är av det mer kaotiska slaget. Om Kräftan får uppleva essensen av harmoni så får du uppleva verklig passion. Räkna med himlastormande lycka och nattsvart förtvivlan snarare än värme och närhet. På jobbet väntar stora utmaningar, men du har svårt att fokusera. Ditt privatliv tar alldeles för stor plats just nu. Om du kan ska du försöka skjuta upp några av de tuffaste utmaningarna till i början av juni. Då kommer ditt känsloliv att ha svalnat betydligt och du kan återigen bli en proffsig medarbetare.

image581

CHICA

image580

HEMMA IGEN

Läraren: Har du kört bil tidigare?
Jag: Ja, men bara lite i Järavallen och industriområdet.
Läraren: Bra, då kör jag dig till Strandvägen så får du köra runt här i stan och visa vad du kan.
Jag: Menar du allvar?


Tro det eller inte, men jag lyckades överleva första körlektionen och det gick bättre än förväntat. Lärde mig en hel del saker idag som jag skulle öva på till nästa måndag. Så därför måste jag och mamma ut och träna senare. Fan vad roligt det är att köra bil, känner mig helt vuxen!

     Efter besöket på körskolan promenerade jag ner i stan en sväng. Jag lyckades hitta en kort jeansjacka inne på Olofsson, sista jackan i den modellen. Älskade jeansjacka, du har varit efterlängtad! Det var ett riktigt det-är-du-värd köp och nu kan jag stryka det på min "behöver lista". Nu ska jag äta en härlig lunch, plugga lite och vänta på att mamma ska komma hem så att vi kan övningsköra och åka ner på banken och betala resan till Turkiet.
Endast 47 dagar kvar!
 

image579

KÖRSKOLAN

God morgon alla läsare, hoppas ni haft en trevlig helg och är laddade inför en ny vecka med nya äventyr. Som vanligt när jag är ledig kan jag inte sova längre än till åtta, därför sitter jag här framför datorn och stirrar en tidig måndag morgon, klädd i pyjamas och har knorr mitt på huvudet. (Look like little MY). Dessutom har jag träningsvärk från vaderna, via benen/rumpan, upp till axlarna och ut till fingertopparna!? 
 

Idag 10.35 skall jag till körskolan för första gången. Det kan nog bli ett och annat skrattanfall! Så snälla, håll tummarna för mig? Dags att hoppa in i duschen, göra mig fräsch och därefter äta en stabil frukost, bestående av havregrynsgröt, smälta bär och en stor kopp te.

Skriver mer sen! Puss


GÖTEBORG

Jag har spenderat hela helgen i underbara Göteborg, där vi har spelat handbollcup (utomhus och på gräs). Dock har inte vädret varit speciellt underbart, det bjöds på REGN, KYLA och BLÅST. Men trots att vädret förstörde en del och gav mig köldskador för livet, har det varit riktigt roligt, trevligt och mysigt tillsammans med mitt nya lag - Fortuna.

     Lördagen bestod av tre matcher, endast en vinst! Efter att vi ätit middag och duschat i 50 grader åkte vi in till Liseberg och avslutade kvällen. Måste ge extra cred till Ammi som vann godis, choklad och chips i varje spelstånd hon provade på. Hon påstod själv att det var ren skicklighet - vi andra påstod och visste att det var ren jävla tur. När Liseberg stängde åkte vi hem till rummet och slängde oss på våra madrasser, laddade upp med godsaker och tittade på Hiphip, snackade skit och hade det gott.

     Söndagen började segt, kände mig sjuk när jag vaknade (som sagt köldskador) och var absolut inte laddad för att spela handboll, utomhus i regn. Men eftersom vi gått direkt vidare till semifinal var jag tvungen, tyvärr så tog kylan över och min kropp var iskall plus att känseln i händerna försvann. Därför bestämde jag mig för att inte spela vidare och istället ta hand om min hälsa. Två matcher och två vinster, vilket resulterade att vi vann finalen i B-slutspel och fick guld.

image574

GOD KVÄLL

08.00-09.45 började första delen i nationella prov - engelska B och 10.00-10.40 började andra delen. Ska bli intressant och se hur det gick, antagligen som jag förväntar mig!? Därefter hade vi svenska lektion där vi skulle skriva en analys om vår uppgift vi hållt på med under en månad, och för en gång skull blev jag färdig samma dag och lämnade in det direkt- utan att läsa igenom det. 

13.00 var skolan slut  och jag och Julia cyklade hem till mig (trötta, irriterade, varma och sletna) och slängde oss på varsin madrass i solen där vi njöt och snackade skit. Älskar att umgås med Julie!  Medan jag låg och sov, löste Julia alla korsord i tidningen och tränade sin hjänan en aning. När jag vaknade blev vi hungriga och lagade Kasslerwook med bulgur á la Emmie och Julia. Fruktansvärt gott!  

17.30 åkte jag iväg till Rydebäck för att träna handboll. Träningen var lugn och tråkig, allt för att ladda inför helgens turnering i Göteborg. För första gången på 3 år (förutom skånelaget) ska jag spela en handbollscup med juniorer, det är något jag verkligen saknat och längtat efter! Åh vad jag längtar.

21.00 är klockan nu, och jag sitter nyduschad med en big smoothie och en banan framför datorn och spanar runder. Dock är jag besviken på J som fortfarande inte skrivit ett inlägg sedan 26 april. Sorligt? Nu ska jag krypa ner under täcket, smälla igång Cinderella story (som jag aldrig kommer tröttna på) och prata i telefon med darling.


    

NYA TAG

Jag vill, jag kan och jag ska klara det.
Givetvis kommer det bli svårt, riktigt svårt. Men jag ska klara det - på bästa möjliga sätt.

Och jag vet att mina vänner, familj & pojkvän hjälper, stöttar och kämpar med mig


UNDERBARA ONSDAG

Har precis kommit hem från en otroligt mysig dag med Julia, bestående av shopping och mat i Helsingborg. Dock är jag otroligt missnöjd med Graffity Café på Knutpunkten, aldrig mer! Annars var dagen utmärkt! Jag lyckades hitta en ny sjal, en (enligt mig) riktigt snygg bikini och en kjol från Carlings. Nu börjar jag bli riktigt laddad inför sommaren och resan till Turkiet. På tal om Turkiet så fick vi det underbara beskedet idag att Robin fick vara ledig från sitt jobb under den veckan vi bokat, vilket betyder att vi nu kan betala in och endast vänta 52 dagar till innan vi sitter på flygplanet. Helt amazing! 

Nu ska jag göra mig en smoothie (proteinpulver, banan, yoghurt och nötter), läsa Vecko Revyn och njuta av solen innan jag ska promenera bort till Robin och hålla honom sällskap resten av kvällen. Vi ska dricka te och titta på Grey´s Anatomy. En perfekt avslutning på ännu en perfekt dag!

   


LOVELY

Efter som jag endast hade en lektion i skolan idag, så hade jag redan bestämt mig för att stanna hemma och njuta av ledighet och sol. Men chefen ringde och frågade om jag kunde jobba och givetvis ställde jag upp - för vilken annan svensk skulle tacka nej till pengar? Jag jobbade fem timmar (11.30 - 16.30) och för första gången var det full rulle från början till slut PLUS att det kom en buss med 25 pensionärer som skulle ha kaffe och äpplekaka serverat lika fort som de beställt. Galna äldre människor utan respekt för andra människor!

När jag kom hem hann jag inte mer än byta om till jogging och tvätta bort min otroliga fotsvett innan jag fick byta om till jeans och fräsha till mig igen. Rogers pappa bjöd ut mig och min familj på en bit mat. Vi bestämde oss för Pumphuset trots att dem har otroligt konstig och väldigt dyr meny! Kräsen som jag är beställde jag en pepparbiff, som faktiskt var hur god som helst. En riktigt höjdar biff och givetvis kommer jag besöka Pumphuset igen.


Kvällen avslutades med powerwalk i två timmar, med Julia och Robin som sällskap. Jag måste faktiskt ge extra cred till Robbe som inte klagade över den enormt långa rundan (hade det varit min älskade Tobias, hade han antagligen dödat mig innan vi kommit till Borstahusen). Vi promenerade i alla fall till Glumslöv och tillbaka.


När jag kom hem, slängde jag mig i sängen med en smoothie gjord på vaniljyoghurt och blåbär och tittade på Desperate Housewives. Därefter blev det en snabb dusch och nu sitter jag här framför datorn och kollar runder lite. Jag är väldigt nöjd med min tisdag - fler sådana.

    


MADE BY EMMIE


 

SUNDAY

Jag måste faktiskt erkänna att det är inte så himla roligt att jobba en söndag (inomhus, klädd i jeans och tröja), när solen skiner som bäst utanför och när Tobias skickade sms hela tiden och berättade för mig hur skönt han och Robin hade det i sina solstolar, lyssnade på musik och svettades. Plus att dem förbättrade brännan på deras redan bruna kroppar. Fan!
     Vi har i alla fall precis ätit middag i vår japanska trädgård och därefter överraskade Tobias mig med att han stannar till imorgon (måndag). Det ska firas med en mysig kvällspromenad och glass. Givetvis skall vårt barn (Robin) följa med!

image556

HEJ

Klockan är nu 07.30 och här sitter jag framför datorn EN SÖNDAG MORGON. Vad håller på att hända med mitt liv, jag kan snart börja matcha mig med pensionärerna!? Det är faktiskt sorligt. Idag är det strålande väder, tyvärr får jag inte njuta av det idag heller eftersom jag ska jobba! Men hellre fina extra pengar än en röd solbränna! Kan iallafall trösta mig med det. Nu ska jag försöka väcka mi novio, som antagligen kommer få ett hysteriskt utbrott om jag ens försöker!? Men han lovade igår att vi skulle äta mys frukost i trädgården - klädda i morgonrockarna! Och ett löfte är ett löfte. Så nu ska jag göra i ordning frukost och därefter ta på mig skyddsutrustning och väcka mr X (det kommer bli intressant).


LÖRDAG

Morgon
Jobbade mellan 10.00-16.00

Eftermiddag
När jag mött upp Tobias och Robin i Fredriks koloni, cyklade vi hem till mig och slängde oss i varsin solstol. Därefter gick vi och handlade glass!

Kvällen
Det blev grillad mat, med fräscha tillbehör och jordgubbar och vaniljglass till efterrätt,
sommar, sommar, sommar! Efter en fantastisk middag åkte jag och mina pågar (Tobias & Robin) till Lund för att titta på Bio - What happens in Vegas! Filmen var hur bra som helt och otroligt underhållande, både jag och grabbarna var riktigt nöjda efteråt. (Anledningen till varför dem var nöjda var för att Cameron Diaz var och ÄR förbannat snygg).

image554


NU VAR DET ÄNTLIGEN BOKAT

image548
5 - 12 JULI
Turkiet (Alanya)

HOLA SPANJOLA!

Bloggandet har inte varit i sin forna glans, det måste jag faktiskt erkänna. Men internet på min dator vägrar fungerar som jag vill och istället för att ta tag i problemet och ringa mr internet-fixaren, så stänger jag av skiten och berättar för datorn precis vad jag tycker om den. Moget? Efter fyra internet-lösa dagar kom jag plötsligt på att jag ska använda mig av antingen mammas eller rogers dator, så nu sitter jag här i vårt "arbetsrum" klockan 08.30 en solig fredag morgon och pluggar spanska. Tro det eller inte? Anledningen till det är att jag gick upp tidigt imorse för att cykla iväg på mitt röda fanskap och gå på en viktig danska-lektion. MEN som vanligt kunde inte vår lärare närvara på lektionen idag, vilket jag på ett sätt uppskattar (vädret och Tobias) och på ett annat sätt tycker är konstigt (vi har nämligen slutprov nästa vecka och hälften av klassen kan inte ett ord på danska).

Igår var det en fantastisk dag. Inte nog med att jag var ledig och att vädret var helt underbart, mina två favoriter kom hem till mig tidigt på eftermiddagen och gjorde mig sällskap i solen. Först Kjoi och sen Tobias! Vi smaskade på äppelkaka och vaniljsås, solade, svettades och brände oss. Därefter promenera vi ner i stan för att försöka hitta en resa och det lyckades vi riktigt bra med! Jag, Tobias, Kjoi, TC och Gejhed - det kommer bli sjukt. Eftersom vi nu ska resa om 57 dagar, var jag tvungen att redan nu börja mina inköp och fylla på lagret av sommarkläder, känns skönt att vara ute i god tid? och riktigt behövligt till mig och min garderob. Det blev en röd klänning och två par shorts (Sjalen är också ny men kommer från Spanien). Efter vår lilla tur i stan, körde Kjoi hem och jag lagade Tobias favoritmat (spagetti och köttfärsås). Kvällen avslutades med handbollsträning, därefter mys med älsklingen. Med andra ord, en riktig kanon dag ♥

       


PARTY

                    
         


GOD MORGON

Förfesten hemma hos Glenn var trevlig och sällskapet var också kanon, måste dock erkänna att jag är besviken på festen i Tornet. Som alltid, när det är som roligast och mest drag stänger festen!? Det var synd, men egentligen ska jag inte klaga med tanke på att jag ska jobba idag (torsdag) och kom i säng hyfsat tidigt igår efter två panodil och 1 liter vatten. Med andra ord är jag utvilad och inte bakfull idag.

Efter jobb (17.00) kommer grabbarna (Tobias, TC och Robin Gejhed) och hämtar mig . Därefter skall vi åka till Hörby och spendera och njuta av att vi är lediga och att Tobias föräldrar är i Spanien, med andra ord är det FF. Ikväll blir det förhoppningsvis bara en myskväll med god mat. Även planera inför fredagen, då vi ska fira Tobias 19-års dag. Måste också nämna att det är jätte roligt att Mr Gejhed ska följa med till baksidan av Skåne och stanna där ända fram till söndag, det kommer bli riktigt gött.

Nu står pappa utanför och tutar, måste kila!
Puss


ONSDAG

Idag startade jag morgonen med en jogging-runda längs med havet. Otroligt uppfriskande! Efter jag duschat satte jag mig i trädgården (klädd i morgonrock) och åt frukost. Därefter gick jag ner i stan en snabb sväng, i hopp om att hitta något nytt till mig och min garderob. Jag lyckades faktiskt riktigt bra ännu en gång!En sjal, en kofta, en kjol och en klänning.  Med andra ord älskar jag mitt jobb och att jag får gott om extra pengar, så att jag kan köpa det-här-behöver-jag-shopping. Efter min lilla shoppingrunda slängde jag mig med en stor blåbärs-smoothie i solstolen och läste Elle, somnade och vaknade en timme senare - snurrig, bränd och törstig!?

    

Planer inför kvällen
Grillning med familj och en del av släkten hemma hos oss.
Göra mig klar.
Hem till Julia och därefter hem till Glenn och förfesta.
Vidare till Tornet där Jesper och Anton har fest.


RSS 2.0