VAD SKULLE JAG GJORT UTAN DIG?

image505


SUPER MÅNDAG

Idag började dagen 08.00 med nationellt prov (eng B) och eftersom det inte tillhör min vardag att gå upp så tidigt en måndag och dessutom skriva ett viktigt prov, bestämde jag mig för att gå upp extra tidigt. När jag var påklädd, sminkad och fräsch gjorde jag mig en god frukost - äggmacka och en stor kopp te och läste tidningen i det härligt morgonvädret. Därefter cyklade jag och J till skolan och gjorde prov, lämnade in arbete och spelade kort med våra kära klasskamrater. Efter skolan flög jag hem på min röda cykel, slet av kläderna, slängde mig i en solstol och somnade. Vaknade en timme senare av att mamma och Roger (trädgårds-töntarna) kom hem och eftersom jag inte kunde somna om och inte hade något att plugga, läste jag vidare på den underbara boken jag lånat av Rebecka Bengtsson, som jag älskar! När klockan började närma sig 17.30 blev jag hungrig och gjorde en riktigt smarrig räksallad (fy fan vad jag älskar räkor) och njöt av den tillsammans med en ramlösa i trädgården till den fantastiska kvälls-solen. När jag ätit upp fick mamsen ett ryck och frågade om jag ville följa med till Malmö och byta kläder hon köpt och vem säger nej till det? Inte jag iallafall. Vi kom hem nöjda båda två, mamma med sina byte och jag med ett par skor, en tröja och örhänge. Nu ska jag duscha, sen är det myspys framför tvn resten av kvällen och säkerligen kommer det stå en rykande kopp te och kanske en bit choklad på bordet, som gör mig sällskap? Imorgon börjar jag skolan 12.30 - vilket betyder att jag ska sova tills jag vaknar!
 

image502       


 


EN BIT CHOKLAD OM DAGEN

image500

JOBB(IG) SÖNDAG

Som alltid, speciellt när jag festat dagen innan, flög jag upp ur sängen tidigt idag och eftersom jag var först uppe tänkte jag överraska familjen och min pojkvän som låg (död, bakis eller nersövd) i min säng och sov på mys-frukost. Jag gjorde det jätte mysigt och eftersom frukost för mig är det godaste på hela dagen var jag extra sugen på mina nykokta ägg och min suveräna kopp the. Väckte mamma och Roger som genast kom upp och gjorde mig sällskap, men T låg fortfarande och "sov" så jag blev förbannad, stängde dörren och gick därifrån.

Efter frukosten åkte jag ut på Gläntan och jobbade mellan 10.00-17.00. Dagen började riktigt segt, nästan inget folk och dåligt väder. Men ju närmare klockan blev fem desto finare blev vädret och desto mer kunder kom! Uteserveringen var fullsatt och själv sprang jag som en jojo för att hänga med, men hellre det än inga kunder alls.

När jag kom hem från min full-rulle-dag på jobb var TC på besök i vårt nya hus, jätte trevligt faktiskt. Men tyvärr hann jag inte prata så mycket med honom innan han och Tobias åkte hem till Hörby. Tråkigt att min älskling lämnade mig så tidigt, saknar honom redan jätte mycket. Och saknaden efter Tobias gjorde mig på riktigt dåligt humör plus att jag inte hade ätit på hela dagen så det vet också en anledning till mitt sura humör, så istället för att sura och tycka synd om mig själv hoppade jag in i duschen direkt när killarna hade åkt hem - för att skölja bort tankarna lite. När jag var färdig duschad och fräsch, stod maten på bordet. Åh yes, grillat kött, ugnsbakade rotfrukter och sallad.
Det satt som en fläskläpp och gjorde min kväll till det bättre!

Efter maten fick jag sätta mig direkt framför datorn och plugga, plugga och plugga. Jätte trevligt såhär en söndagkväll. Nu är jag iallafall färdig och njuter av den sista timmen av denna helgen, imorgon är det måndagen den 28/4 vilket innebär att jag får LÖN. Sängen och en riktigt, riktigt bra film skriker efter mig därför avslutar jag mitt inlägg med Puss och god natt.

image498

BILDER

     
    
    
   
 

FEST

Tidigt idag åkte jag och min darling ner i stan för att se om jag kunde hitta något snyggt att ha på mig på på kvällens fest. Tanken var egentligen att hitta ett par skor som matchade min nyköpta klänning, men givetvis lyckades jag inte hitta ett par skor med liknande färg! Och när vi ändå var nere stan passade vi på att gå en snabb sväng inom Gröna Lund och Olofsson, väl inne på Olofsson hittade jag en snygg klänning som min underbaraste köpte till mig i "kärleks-present" och själv köpte jag ett par röda pumps från Esprit, som jag länge kollat på. De är dö läckra och de passade riktigt bra till klänningen också!

Vad händer ikväll?
DET ÄR KJOIS 20-ÅRS FEST

image480

HEY

I onsdags åkte Mamma och Roger på minisemester och kvällen avslutades med en tjej- och Grey´s kväll tillsammans med Julia och Linnéa, som dessutom sov över här. Vi fick även trevligt sällskap av Lotta en stund efter hon slutat jobba, när hon ätit upp halva mitt kylskåp, druckit kaffe och ätit morotsmuffins cyklade hon hem igen. Så söt.


Torsdag morgon började med att vi alla tre satt länge och åt frukost - givetvis drack vi the i mängder innan vi cyklade till skolan, efter två lektioner var skoldagen slut och klockan var endast 12.00. Jag och Julia cyklade hem till mig och slängde oss direkt i varsin solstol och pluggade och fikade i det fina vädret. Därefter lagade vi mat, det blev kycklingfilé med "sommar-sallad" (enligt Julia). Riktigt, riktigt gott. Efter maten gick J hem för att packa ny väska eftersom hon skulle sova här ännu en natt och när hon kom tillbaka gick vi ut och powerwalkade- typ landskrona runt? Två timmar därefter satt vi nyduschade i soffan med kvällsfikan framdukad och "A walk to remember" i dvd:n. Myspys!


Äntligen är fredagen här, men vart är det fina vädret? Hallå?

Ingen skolan idag, gudomligt skönt faktiskt. Hela eftermiddagen kommer spenderas på Gläntan, där jag ska jobba och tjäna pengar. Ikväll någongång kommer Tobias hem till mig efter två dagar i Göteborg, saknar honom otroligt mycket och längtar efter dina goa pussar älskling.


HUMOR

    
  
Hittade de här snygga (och otroligt gamla bilderna) på Ellans bilddagbok.
Jag var bara tvungen.

GOD KVÄLL

Första dagen denna veckan är inte riktigt avklarad, men delvis. Det som står på schemat nu är att stänga datorn, göra mig en kopp the och slänga mig med stora ögon framför tvn och njuta av Prison Break.
Inga nötter - slut med det.

     Klockan 07.56 hoppade jag på tåget från Höör till Landskrona, trött som en pungråtta och sleten som en uteliggare, för att inte skrämma en del av Höörs befolkning slängde jag på mina nyinköpta solglasögon och somnade på tåget med snook-livet är underbart i öronen. 40 minuter senare stod Roger på parkeringen i Landskrona och hämtade mig och när jag kom hem hade mamma dukat fram frukost. Nyköpta bullar och ägg, det var så gott och gjorde mig genast piggare och gladare.

     Klockan 10.05 mötte jag upp Juliararing utanför mitt hus, cyklade (för en gång skull) till skolan. Mediakunskap, spanska och en halv samhällslektion, därefter var skoldagen över och vi cyklade hem. Väl hemma satte jag mig direkt och började plugga psykologi i väntan på att maten skulle bli färdig och helt plötsligt kom bror Daniel instormande från trädgården. Där satt vi hela familjen och åt middag vilket inte var igår och ganska trevligt faktiskt - trots att Danne var skäggig och ovårdad som en tomte!

      Efter maten satte jag mig framför datorn och pluggade vidare och när jag kände hur ögongen korsade sig och rumpan värkte då bytade jag genast om till träningskläder! Jag plockade fram mina nyköpta och knappt använda löparskor och stoppade mp3:n i örat och kom hem en timme snare. Hur skönt som helst, varför har jag inte sprungit ute innan? Jävla Fysiken.

     Nu sitter jag nyduschad framför datorn med min proteinshake med smak av tropiska frukter och skrattar åt mamma och Roger som försöker sätta upp tavlor. Dem är inte speciellt överens om man säger så, roligt att titta på dem iallafall. Som sagt, nu ska jag stänga ner datorn och göra mig redo för PB.
 Jag älskar och saknar min Tobias


SÖNDAGMYS

Idag flög jag upp ur sängen och väckte givetvis min stackars pojkvän direkt. Som alltid hade jag lysande planer och idéer om hur vi skulle njuta och avsluta veckans tråkigaste dag, söndag, och det otroligt fina vädret. Vi åt tidig frukost och ringde vi TC som stod färdig och påklädd utanför Tobias en timme senare. Därefter åkte vi tre till Malmö och fixade present till Kjoi (ute i god tid för en gång skull) och shoppade även till oss själv - alla åkte hem med varsitt par sunglasses och Tobias lyckades även hitta ett par riktigt snygga skor till studenten och andra evangemang då man absolut måste se snygg ut om fötterna. Efter en mysig dag med grabbarna i Malmö väntade grillad kyckling, klyftpotatis och sallad hemma i Hörby så vi åkte hem med hungriga magar och njöt av maten i trädgården. Kvällen avslutades hemma hos Kjoi med kaffe, the, vindruvor och choklad. Riktigt mysigt och en perfekt avslutning på en perfekt helg. Dessutom var det Pretty Woman på tv och det passade verkligen utmärkt till vår perfekta kväll, det tyckte iallafall jag och K. Grabbarna såg också lyckliga ut med varsin chips-skål i knäet.
Tack mina vänner för att vi hittat tillbaka till varandra igen ♥


TOBIAS DAG

 Grattis på 19-års dagen min älskling
image468

TORSDAG

Morgonen
Sov länge
Åt frukost
Tränade styrketräning och solade på Fysiken
Duschade

Eftermiddagen
Åt middag
Jobbade två timmar
Gick hem

Kvällen
Duschade
Avslutade kvällen hemma hos Lotta & Josse med mysfika.
Bjöd dem på mina morotsmuffins och som tack fick jag låna lite the vatten!

  
Åhus 2006
Bara för att jag och Lotta spelade i samma lag och för att hon är så
jävla söt på alla bilder.

Kjois dag

Grattis på 20-års dagen min vän ♥
image467

Grattis Anna

  
 

Idag har jag och tjejerna i min klass spenderat eftermiddagen med fika hemma hos Julia. Anledningen till det var för att vi skulle fira Annas 18 års dag och för att vi sagt länge att vi skulle hitta på något för att förbättre gemeskapen. Personligen tror jag att vi lyckades riktigt bra med det idag, med tanke på att det snart är dags för bowling och tacokväll. Tack Julia för fikan och förlåt Anna för vi glömde sjunga för dig.


Jag är sjuk

Vaknade två gånger under natten och fick springa akut till toaletten och kräka, jätte trevligt på alla sätt och vis. Gick upp ca 09.30 och beslöt mig för att stanna hemma och vila istället för att gå till skolan och må dåligt. Under morgonen tvingade jag i mig lite havregrynsgröt med blåbär, trots att jag kände hur allt skulle komma upp igen. Jag mådde faktiskt lite bättre redan efter frukosten, men jag har fortfarande ständiga magkramper och mår illa hela tiden, väldigt jobbigt och irriterande. Åt helvete med panodil och alvedon, de hjälper inte ändå!? Jag har suttit placerad vid köksbordet och pluggat största delen av dagen, vilket jag behövde. Är nu äntligen färdig med viktiga "att göra denna veckan" punkter. Åt middag i min ensamhet till Cinderella story, gud vad jag älskar den filmen. Har nog sett den mer än tjugo gånger och den är lika förbannat bra varje gång och dessutom är Chad Michael Murray är lika förbannat snygg. Nu ikväll ska jag först duscha för att förhoppningsvis piggna till lite, därefter ska jag bara mysa i soffan med en god kopp the och lite vindruvor till de och njuta av cashmere mafia och underbara Prison Break. Saknar min Tobias-älskling ♥ 

     

Ashley Olsen

 image451
För att hon är så jävla snygg.

Söndag

Hur var gårdagen?
Hos Josefin var det jätte trevligt, god mat och trevliga, goa tjejer. Massa snack om både djupa saker, gamla minne och skvaller! Tack för en kanon kväll Jossigirl.
Hemma hos Ida var det lika trevligt, släkten Westerlund var samlad! Julia bjöd på dans och Linus Nileskog var lika full som vanligt. Killarna lekte coola, tjejerna var snygga och Tobias var ännu snyggare. Tack för igår Ida ♥
Nöjd?
Så nöjd som man kan bli.
Nattmat?
Absolut. Tobias åt delikatess mackor, medan jag åt en hel låda vindruvor och en skål med, givetvis, nötter.
En fråga?
Varför skriker man "alla i landskrona är horor"?
Konstaterande?
Att en viss person är och kommer alltid vara mytoman. Stackare!
Hur mår du idag?
Fruktansvärt! Skyller faktiskt på Lotta (löken). Hennes förbannade fel.
Vad ska du göra idag?
Först ska jag ta tag i mitt liv! Försöka äta frukost (om jag inte spyr) sen ska jag duscha (om jag inte svimmar). När jag är klar med de projekten är det dags att ta på sig jobb-kläderna och promenera till Gläntan för att jobba.
Hur är vädret?
Ljuvligt.
Vad har du på dig?
Mys-shorts och Tobias skjorta.
Frisyren?
Trasig knorr mitt på huvudet, knullruffs?
Vill ha?
Pannkakor med varma hallon/blåbär och en kopp te.
Vad ska du göra nu?
Krypa ner under täcker, väcka min pojkvän och mysa.

   


SKÅL

image438Ikväll blir det fest..
Först ska jag till Josefin som skall fira sin 18-års dag med tjejmiddag, jag tror och hoppas att det kommer bli riktigt trevligt. Därefter ska jag cykla på mitt vrålåk till Ida Nordehammar och träffa alla roliga människor där och pussa min pojkvän.


En sväg till Helsingör

Lördagar är verkligen underbara, det är liksom dagen mitt i helgen. Men en lördag är inte rolig om man inte hittar på något, därför kom jag med världens idée såhär en tidig lördagmorgon. Jag väckte min stackars pojkvän på tok för tidigt, eftersom jag själv alltid vaknar när pensionärerna stiger upp. När vi hade ätit frukost lade jag fram förslaget om vad vi skulle hitta på idag (för att få tiden att gå och det skulle bli dags för Josefins tjejmiddag 19.00).
Emmie: Jag har världens bästa plan på vad vi ska göra idag. Säg ja eller nej.
Tobias: Nej
Emmie: Jag ångrar mig, du får bara säga ja.
Tobias: Va fan är det frågan om?
Emmie: Vi tar tåget till Helsingborg, båten över till Helsingör och myser, handlar kläder och fikar i det fina vädret.

Tobias: GLÖM DET
Efter att jag hade övertalat honom och även Robin följde vi min plan och helt plötsligt stod vi i Helsingör, det var dåligt väder, kallt som fan och alla affärer hade stängt - utom spritbutikerna. Eftersom där inte fanns någon klädbutik öppet fick jag lägga mina pengar på sprit istället. När vi var färdig med våra inköp gick vi till något ställe Robin rekomenderade, för de hade sjuuukt stora hamburgare. För en gång skull ljög han inte, det var verkligen den sjukaste hamburgaren jag någonsin skådat. Helt jävla sanslöst. På båten hem satt Robin och Tobias som två små barn och klagade över hur illa dem mådde och hur mycket båten gungade och hur mycket deras magar bubblade. Känsliga? Eller rättare sagt, man får faktiskt skylla sig själv om man trycker ner en hamburgare på 310 gram. Själv satt jag med min nyköpta mascara och var stolt över att jag äntligen inhandlat den. När vi kom tillbaka till Landskrona var klockan redan halv sex och det var dags att hoppa in i duschen för att göra sig klar, färdig och fin.


       

Hej

Vaknade och steg upp otroligt tidigt denna fredagmorgon (fråga mig inte varför?) men jag var iallafall på stålande humör, vilket jag har varit hela veckan faktiskt. Det måste vara på grund av: 
1. Att vi har flyttat

2. Att vi fått internet

3. Jag har umgåtts med Julia darling, nästan, hela veckan

4. Spelat kort en hel eftermiddag med J, R och M

5. Våren och det fina solvädret är här

6. Tobias är här
Jag satte mig direkt vid köksbordet, åt frukost och pluggade. Det har inte hänt sedan åren på Albanoskolan, vilket var för sådär tio år sedan. Men det är aldrig sent att chockera andra människor, speciellt min mamma som höll på att svimma när hon såg mig sitta där på en stol och dricka te med skolböckerna framför mig.

     Efter skolan i fredags stod min taxibil utanför, vi åkte direkt till Tina där Tobias klippte sig. Hans gulliga långa hår med lockar flög runder i salongen, Tobias satt cool-lugn medan jag höll på att svimma. (Ni vet hur det är när man är van att en person har långt hår och helt plötsligt bestämmt sig för att klippa av det). Resultatet blev riktigt lyckat och helt plötsligt såg min älskade pojkvän fem år äldre ut. Haha!

     Vid två tiden åkte vi till Väla för att på ett nytt försök försöka hitta något i dess 106 butiker. Vi båda lyckades bra, det blev ett par jeans, kalsonger, födelsepresent till både Josefin och Tobias, smycke och annat smått och gott min garderob skrek efter.

     När vi kom hem till Landskrona och Fröjdenborgsgatan slängde vi oss på soffan och vilade lite, mest för att det är så mysigt. Kvällen avslutades med att Roger kom hem från Finland och amazing mat, det vill säga - Grillat kött, klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd. Efter en suverän måltid som smakade helt fantastico slängde vi oss åter på soffan och tittade på bland annat Så ska det låta och Talang 20008. Väldigt underhållande program som dessutom bjöd på mycket skratt denna gång!


Min helg

Fredag
Som ni kanske läst tidigare hade jag inga lektioner denna fredag, det var riktigt skönt. I stället startade jag dagen med att träna på Fysiken, åt en god frukost och sedan låg jag på soffan tills mamma kom hem från jobb. På eftermiddagen kom Tobias och TC en snabb sväng förbi innan dem for vidare på deras roadtrip. Jag hjälpte mamma att lasta på alla flytt-lådor som var kvar i Lägenheten och därefter åkte vi Landskronakomun runt och köpte både det ena och det andra som vi behövde till vårt nya hem.
     På kvällen åt jag pizza (från Mama Teresa) med Julia, mamma och Tina. Därefter promenerade jag och J hem till henne och sedan kom Rebecca. Tjejkväll med skratt, hemligheter och skvaller, det är något vi verkligen gillar.

Lördag
Vaknade upp tidigt hemma hos Julia, gick hem till huset och när jag kom hem stod det frukostbuffé uppdukat till alla som hjälpte till att flytta. Där satt vi och åt bland flyttlådor, ganska mysigt faktiskt. När klockan närmade sig halv tolv åkte jag till jobb och fem timmar senare hämtade mamma mig. När jag kom hem var Tobias redan där. 
     Jag måste bara nämna det här, det är faktiskt ganska roligt. På kvällen skulle jag duscha, men det blev inte den drömduschen jag längtat efter. För det första, golv-värmen var inte igång så det var svin kallt på golvet. För det andra, hade vi inte fått upp våra glasväggar så jag fick stå i hörnan och göra mitt yttersta försök att undvika att skvätta ner hela badrummet. För det sista, vi hade inget värmvatten. Jag höll bokstavligen på att avlida! Medan jag stod där i hörnan som en naken kyckling, frös så mycket att tårarna rann, stod mamma, Tina och Tobias och skrattade och fotograferade. Vilken show!?
     Kvällen avslutades i allafall med värma kläder, tacos, trevligt sällskap och väldigt mycket mys med min älskling. Dessutom åt jag nötter så jag höll på att kräka, som vanligt!

Söndag
Vaknade tidigt och började direkt att packa upp de sista lådorna, jag fick en mördar blick av Tobias som låg som en klubbad oxe i sängen, haha! Efter ett tag gick vi upp och åt frukost, därefter åkte jag och jobbade mellan 12.00-17.00 därefter kom min taxi-darling och hämtade mig (som alltid). När vi kom hem var min kusin på besök, väldigt trevligt. Huset var färdig möblerat och alla lådor var tömda, bra jobbat. 
     Eftersom jag inte hade några planer på ännu en chockupplevelse i badrummet åkte vi till Lägenheten och duschade, men innan de åkte vi ner på Tycho och avslutade söndagkväll med en tychobiff. Och hur gott var inte det? Tobias åkte hem och kvar blev jag, trött och sleten efter en helg med både jobb och flytt. Jag slängde mig direkt på soffan när vi kom hem och där låg jag till Flightplan var slut. Somnade sedan gott i mitt nya rum och i min nybäddade säng.

God morgon

Fick ett sms 07.37 av Josefin:
Hej emmsan. Skulle bara att att det inte é någon danska idag,
du kanske redan har läst det men tänkte att det var likabra att säga till.
Pussisar Jossi ♥

Det underbara smset gjorde min morgon till en kanon fredagmorgon!
Somnade genast om och vaknade strax efter tio, gick upp och gjorde frukost. Gick tillbaka till sängen med två äggmackor och en stor kopp the och läste klart de sista sidorna av min bok, Jenny S. Svårt att hitta rätt ord, men boken får helt klart betyg fem. Den började bra och slutade fan så mycket bättre, precis som man vill ha det.
     Nu ska jag snart springa bort på fysiken och sola och träna, därefter ska jag packa ner mina sista saker och flytta bort det till huset och börja inreda vårt nya hem, men först måste mamma komma hem.
     Ikväll ska jag umgås med Julia och Anna, får se vad vi hittar på. Imorgon skall jag jobba och när jag kommer hem från jobb bor jag i ett hus och förhoppningsvis har Tobiasälskling hunnit hem till mig! Fint är det. 

image422
  

En sång

Titta vad jag hittade när jag vände upp och ner på mitt rum.
Hahaha! Förlåt, men jag är tvungen, det var verkligen tider det här.

Jag vill vara din Margareta
Vi vill vara som dig, tomtenisse.
Du é vår allas festprisse.
Fast dina ögon är små,
när vi ska ut och gå på våra upptåg.

Vart ska vi sova inatt?
Efter Emmies fnatt, så ska hon spy inatt.
Det blir som vanligt en pöl, när hon har druckigt öl.
Du är på G ikväll en riktig krökarsmäll.
Nu blir det som vanligt igen,
men vi är ju vana att torka upp din bana.
Ditt krökarhue.

Fångad av en stormvind
Hon dricker sina TC natten lång.
Sen é hon så jävla på gång och hon sjunger
allsång kvällen ut.
Sen börjar hon med DISCO! Diskutera vi får
alltid höra mera. Men det får ju fler m.m med.

Jag vill bo i en svamp
Hansson är en lite skit,
som gillar mycket sprit.
Pojkar här, pojkar där.
Vi vet inte vart hon är.
Tack för ikväll. inget gnäll,
du är så jävla snäll.

Går och fiskar
Cajsa krökar på, aaaaah.
Och tar en piss i de blå.
Toaletten får ta skvätten, aaaahh.
Om hon nu hinner dit - jävla skit.

Like a virgin
Ellan é vår virgin, heey!
Vi bugar och bockar för hon.
När hon triiiiiilla, gick det illa, i trappan din.
Hon heter Eleonore och hon är 15 år.

Älskade ängel
Vart ska man börja, dododo.
Det finns så mö, dododod.
Hon é vårt busfrö, dodod.
Det är vår Linnéa, dododo.
Hon super hit och dit, hon é vår stora elit.
Hon är så ung, dododo.
Hon är vår vallgravskung, dododo.

Itsy, bisy, teenie, weenie
Hon é vår jossipussyhottihotti,
ögon bara korsikorskors.
En liten hundkorg hon däckade i.
Hon gillar kukilikukargubbiligubbar,
gamla som stubbar.
En riktigt stjärna men på att supa måste du träna.

Made by Linnea & Josefin
Midsommar 2006

Torsdag

Idag var det en lugn dag i skola (08.20-12.05) därefter följde jag med Julia hem.
Vi gjorde fruktsallad med nötter, slängde oss på soffan och tittade på fantastiska Disney Channel. Tro det eller inte, men det blev även lite plugg till Top Model reprisen.
     Framåt kvällen hämtade mamma mig, först åkte vi och handlade mat och därefter lekte vi kockduellen i köket. Jag lagade kycklingfilé, sallad och keso och hon gjorde hemlagade hamburgare med klyftpotatis. Enligt mig så är jag vinnaren! Skulle egentligen åka en runda till huset och packa upp/in saker, men det röstades ner ganska snabbt igen. Själv tycker jag att det är rätt skönt med tanke på att jag har träningsvärk från topp till tå.
     Mer ikväll händer inte speciellt mycket, sitter här i soffan och tittar runt i vår lägenhet. Den är väldigt tom och det ekar när man säger "ah", lite hemskt faktiskt, men samtidigt är det riktigt nära till vi flyttar ifrån baksidan av Landskrona och tillbaka till den västra sidan. Nu blir det myspys framför tvn med mamma och Roger resten av kvällen, säkerligen te i mängder och en och annan nöt.

       

Emmie

image416

Hej

Idag har det varit en Emmie- och mamma eftermiddag och dagar som denna är verkligen uppsakattade och mysiga. Speciellt när mamma-mu är på rätt humör och vädret är underbart! Först åkte vi till Helsingborg och åt middag, super gott, därefter åkte vi till IKEA och spenderade resten av tisdagskvällen. Inhandlade massa saker till vårt nya hem, vårt underbara fina hus som jag redan älskar och längtar efter. Och på tal om flytten så är det inte många dagar kvar nu, 4 bara 4 dagar kvar.


Nu sitter jag här i soffan, trött och har ont i fötterna (har gått i fel skor, för länge) och tycker ganska synd om mig själv för att Tobias inte är här bredvid mig. Jag väntar OLIDLIGT på att Prison Break säsongen skall börja, men första ska jag titta på det nya Cashmere mafia, dricka the och äta nötter.


Tack för mig
    


Julia Olsen

            
 Julia: Konståkning är nog något för mig, jag känner det.
Jag: Ja, du har allt som krävs.


Långlördag

Lite om min fredag.

Efter skolan hämtade jag min lön, underbara lön! Den satt som en fläskläpp.

Därefter cyklade jag hem och tränade, käkade lunch och packade helg-väskan.

Tog sedan tåget till Eslöv vid 15.00 där min underbaring hämtade mig, åkte hem till Hörby och spenderade kvällen framför tvn med god mat och massa mys.


Lördags-schemat var redan planerat sedan tidigare i veckan
- kusindag med shopping och fika i Kristianstad.
Alltså, på lördagsmorgonen åkte vi till Sönnarslöv för att sedan åka vidare till Kristianstad och shoppa, fika och strosa runder. Trots att inte var så fint väder blev dagen lyckad, riktigt lyckad ändå. Roligt med lite nya affärer och dessutom hittade jag ÄNTLIGEN mina efterlängtade vita converse skor. Tack för den! Hittade även lite annat smått och gott och fikade på ett mysigt café med säkerligen Kristianstads dyraste varma mackor.


På kvällen bjöd kusin på mat, men innan vi fick avnjuta den så hjälpte jag först henne att para två hundar, och även mysa lite med alla valparna. Älskade hundar. På menyn stod det grillat kött, fetaost-sallad, hemlagade klyftpotatis och sås, hur gott var inte det? Ge mig sommar och mer grillat kött, tack. Efter en god och lång måltid med massor av skit snack placerade vi våra kroppar i soffan och tittade på tv, åt godis och njöt av varandras sällskap. Framåt midnatt åkte jag och min älskling hem, mörkt som natten var det ute och det enda vi såg på vägen hem var (jag ljuger inte) 100 äckliga rådjur.  När vi kom till Hörby mötte upp Jottarövhål och snackade lite skit innan vi körde hem och parkerade oss i sängen. Tack kusin, för en mysig långlördag.


RSS 2.0